Alle 14 deelnemers aan de Level 1 training van november zijn geslaagd!! Ook de 2  herkansing en 1 hercertificering deelnemer zijn geslaagd. Wederom een prachtige resultaat. Proficiat allen.

Een paar reacties van de deelnemers:

  • Daar ben ik blij mee, ik was namelijk niet zo fit in die week en was bang dat ik daardoor niet zo veel had opgenomen!
  • Dank je wel J. Altijd leuk om te slagen
  • Bedankt voor deze informatie! Ik ben blij dat de hele groep geslaagd is, maar ben eigenlijk niet verbaasd na zo een week, de training was leuk, vol energie, en ook goed georganiseerd. Dat ik dan ook nog een mooie score heb is de kers op de taart, bedankt daarvoor!!
  • Ik moet stiekem toegeven, dat ik m’n streefdoel ook wel hoog had gezet, dus ik ben blij met dat resultaat. En voor de rest van de groep, had ik ook niet echt anders verwacht, het was echt een heel leuke groep!
  • Hier ben ik blij mee!
  • Dat is heel goed nieuws! Maud is geweldig goed in het geven van deze materie. Je mag haar nog eens bedanken voor de geweldige opleiding.
  • Dat is nog eens goed nieuws om te lezen ! Bedankt voor de info ! Ik vond het ook een erg gave en leerzame cursus ! Het kon ook niet anders met Maud “aan het roer” ! Enorm veel ervaring !
  • Mooi dat iedereen geslaagd is. Ikzelf vond het een leerzame en boeiende cursus