Incompany

/Incompany
Incompany2017-04-17T08:25:43+00:00

Incompany cursus

Bij een incompany cursus voeren we een cursus uit bij u op het bedrijf met een door u samengestelde groep deelnemers. Vrijwel al onze cursussen kunnen we uitstekend op deze wijze organiseren. Veelal een snelle en kosteneffectieve manier om u en uw collega’s weer van de meest recente kennis te voorzien. Bovendien scheelt het reisuren.

Reguliere cursus of maatwerk

We kunnen het programma van de reguliere cursus aanhouden, maar ook de cursus aanpassen aan uw wensen. Mochten bepaalde onderdelen niet relevant zijn voor uw praktijk, dan kunnen we die in overleg weg laten. We kunnen uiteraard ook onderwerpen toevoegen die voor u juist wel relevant zijn.

Ook kunt u het programma naar wens aan laten passen aan uw specifieke situatie. Als u zelf een cursusidee hebt die niet in ons aanbod voorkomt kunnen we een maatwerk cursus voor u samenstellen.

Informeer naar de mogelijkheden

Maximale groepsgrootte

We adviseren om de groep niet groter dan 10 deelnemers te maken om de interactiviteit in de groep te kunnen garanderen.

De organisatie kost u nauwelijks tijd

IRIS Thermovision neemt u zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de cursus. U levert de deelnemerslijst en reserveert een ruimte. Samen met IRIS Thermovision bespreekt u het programma en IRIS Thermovision verzorgt de rest van de cursus.

Wat kost het?

Een incompany cursus kan al snel financieel interessant zijn. Als vuistregel kunt u aanhouden dat het bij zes tot acht deelnemers al aantrekkelijk is om een cursus als incompany in te kopen.

Zo kost een reguliere eendaagse cursus  € 2.000,- (excl. BTW)  voor maximaal 10 personen.

Vraag een prijsopgave

Klanten die de kracht van thermografische incompany cursussen  hebben mogen ervaren

Aanbevolen opleidingen