Wij laten u de warmte zien

Voor een thermografische inspectie is de juiste apparatuur, kennis en ervaring nodig. Voor elke sector en toepassing leveren wij een gecertificeerde en ervaren thermograaf met een professionele camera. Wij beschikken over een:

Industriële thermografische inspecties

Voorkom onveilige situaties of ongeplande stops

Periodieke thermografische inspecties leveren u waardevolle informatie over toestand en ontwikkeling van uw installaties. Dit niet destructieve, real time en contactloze onderzoek is snel en relatief goedkoop.

Bekijk de mogelijkheden.

Elektrische thermografische inspecties

Overgangsweerstanden en overbelasting kunnen  uitval of zelfs brand veroorzaken. Spoor ze vroegtijdig op.

Warmteontwikkeling als gevolg van overgangsweerstanden of overbelasting is snel inzichtelijk te maken en ter plaatste te analyseren. Ook slechte componenten of scheve belasting worden zichtbaar met behulp van thermografie.

Bouwkundige thermografische inspecties

Isolatie, luchtdichtheid, vocht, verwarming of koeling. Thermografie maakt het zichtbaar.

Bouwkundige gebreken zijn vaak lastig te traceren en te herleiden naar de oorzaak. Een themografische inspectie geeft u snel inzicht en kan u veel tijd en kosten besparen.

Mechanische thermografische inspecties

Mechanische belasting als gevolg van trek, druk of wrijving  zorgt voor warmteontwikkeling. Thermografie maakt het inzichtelijk.

Met onze professionele thermische camera’s kunnen we deze warmteontwikkeling ook bij hoge snelheden vastleggen. Met maximaal 100 beelden per seconde en krachtige analyse software wordt het onzichtbare zichtbaar. Controleer thermografisch uw productiemiddelen en voorkom uitval of zelfs brand.

Gaslekkage detectie

Lekkages eenvoudig en op afstand lokaliseren

Lekkage detectie van vluchtige organische stoffen, toxische gassen en koelmiddelen is vaak arbeidsintensief en niet ongevaarlijk. Wij kunnen deze lekkages op afstand detecteren en op beeld vastleggen.

Klanten die de kracht van thermografie hebben mogen ervaren