De  thermograaf maakt het verschil

Vanaf de eerste kennismaking met thermografie tot Level 2 gecertificeerd thermograaf: IRIS Thermovision verzorgt wereldwijd thermografie-opleidingen. In Nederland en België zijn we de grootste en verzorgen we 90 procent van alle thermografische cursussen en opleidingen. Niet alleen opleidingen tot gecertificeerd thermograaf, maar ook korte, specifieke  cursussen.

Basis

Uw eerste stappen in de wereld van Thermografie?

Thermografie is een nieuw terrein voor u en u wil graag de mogelijkheden verkennen? U bent van plan een infrarood camera te kopen en vraagt zich af wat de beste keuze is? U heeft al een camera en wil hem goed leren gebruiken? Kies dan voor de basiscursus.

Verdieping

U wil graag uw basis thermografie-kennis verruimen?

U heeft al enige ervaring met thermografie, maar wil verdieping op een specifiek terrein? U wil uw camera zo effectief mogelijk leren inzetten en zo uw rapportagetijd verkorten?

Kies dan voor een van onze verdiepingscursussen.

Certificering

Gecertificeerd level 1 of level 2 thermograaf worden?

Het certificaat geeft de opdrachtgever zekerheid dat het thermografische onderzoek wordt uitgevoerd door een bekwaam persoon.

Als Infrared Training Center licensed partner en BINDT approved training organisation kunnen wij u opleiden tot internationaal erkend ITC en/of BINDT gecertificeerd level 1 en  2 thermograaf.

Maatwerk incompany

Op zoek naar een praktijkgerichte incompany training?

Snel, kosteneffectief en praktijkgericht in de eigen werkomgeving. We kunnen het programma van een reguliere cursus aanhouden, maar ook de cursus aanpassen aan uw wensen.

Brandweer

Een veiligere en effectievere inzet?

Leer uw manschappen de warmtebeeldcamera juist te gebruiken en uw bevelvoerende de warmtebeelden juist te interpreteren.

Klanten die een thermografie cursus hebben gevolgd